​  Gratis lån af flyttebil

​  Priser fra 100 kr. pr. måned

✓  Fugtsikrede opbevaringsrum med alarm

Depotrum til opbevaring af dine ejendele

Står du og mangler et depotrum i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, tilbyder vi ordnede forhold med klimaanlæg og tyverisikring. Hos os kan du opbevare alt fra møbler til elektronik. 

Vi råder over en stor hal med diverse rum til opbevaring, hvor du har mulighed for et rum, der passer til det antal m3, du har behov for. Vores priser på billige depotrum, starter fra kun 100 kr. og kan erhverves for så kort eller lang en periode, du ønsker. 

Priser pr. måned

fra 100 kr.

​Det kan være, at du har en bolig, der skal tømmes, mens du venter på at flytte ind et andet sted, hvorfor det er rart at have et depotrum, der er fleksibelt i forhold til dine behov.

Opbevaring af ejendele i opvarmede depotrum

Der er mange fordele ved at vælge os til opbevaring af dine ejendele. Vi har blandt andet klimaanlæg, der skaber et komfortabelt indeklima. 

Alle rum er lufttætte, så der ikke kan opstå fugtskader. Og så har vi udstyret hallen med godkendte låsesystemer og alarmer, så du kan vide dig helt sikker. Derudover er vi et billigt depot, der tilbyder favorabel leje af depotrum i alle størrelser.

Det er muligt at få adgang til dine ting døgnet rundt, når du ønsker det. 

Vi passer godt på dem og tilbyder dig også professionel hjælp af erfarne flyttefolk, hvis du har brug for ekstra hænder til at pakke dit depotrum hos os, så hver eneste kvadratmeter bliver udnyttet optimalt.

Få et tilbud på dit depot

Vil du have en pris på leje af depotrum, der matcher dine behov, er du velkommen til at ringe til os eller udfylde kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med en konkret pris. 

Ring til os på telefon 98 15 10 10. Vi ser frem til at hjælpe dig med leje af et sikret depotrum.​

Lej et sikker og tryg depotrum/opbevaringsrum

​Udfyld nedenstående kontaktformular og lej en lufttæt boks til en fordelagtig pris af os.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Chr. Bækgaard ApS

CVR: 69620728

Kontakt

Telefontider kan veksle

Telefon: 98 15 10 10