​  Gratis lån af flyttebil

​  Priser fra 100 kr. pr. måned

✓  Fugtsikrede opbevaringsrum med alarm

Opbevaringsrum i høj kvalitet med klimaanlæg

Søger du et opbevaringsrum til dine personlige ejendele i Aalborg eller andre steder i Nordjylland, tilbyder vi hos Chr. Bækgaard ApS et væld af forskellige rum i alle størrelser, som er udstyret med klimaanlæg. 

Du kan leje et depotrum, lige så længe, du ønsker det - og det er også muligt, at foretage leje af opbevaringsrum, i meget korte perioder. Hvad er dit behov? 

Priser pr. måned

fra 100 kr.

Vi tilbyder professionel udlejning af opbevaringsrum i høj kvalitet under ordnede forhold. Her er altid pænt og ryddeligt, og der er aflåst med godkendte låsesystemer, samt alarm på hele bygningen. Vi tager udlejning af opbevaringsrum alvorligt, hvorfor vi passer godt på dine ting, så du kan have ro i sindet.​

Gode forhold for opmagasinering

Uanset om du skal bruge et opbevaringsrum i en måned eller flere år, får du et rum, der har den plads, du har behov for. Alle rum er opvarmede af vores klimaanlæg, og der er døgnsikring mod tyveri. 

Skal du flytte ud af en bolig, og mangler du et sted at have dine ting i nogle måneder, er det en oplagt mulighed at få dem opmagasineret forsvarligt i  et af vores opbevaringsrum. Særligt om vinteren, hvor der er koldt og fugtigt, er det vigtigt, at et opbevaringsrum er lufttæt.

Du kan være sikker på, at vores rum har de optimale betingelser for at passe godt på dine ejendele

De er altså med sikkerhed i samme gode stand, som da du flyttede dem ind hos os. Har du brug for hjælp til nedpakning og transport til vores hal, er det også muligt. Vi tilbyder desuden en gratis flyttebil ved opmagasinering i vores opbevaringsrum.

Kontakt os for et tilbud på leje af opbevaringsrum

Står du og mangler et opbevaringsrum, hvor sikkerheden er i top, kan du kontakte os ganske uforpligtende for at få et tilbud på et rum i alle størrelser. 

Du kan ringe til os på telefon 98 15 10 10, så skal vi nok finde et rum til dig. Brug også kontaktformularen i højre side, så sender vi dig et pristilbud.

Bestil et opbevaringsrum med klimaanlæg her

​Vores rum med klimaanlæg så du helt uden bekymring og ganske sikkert kan opbevare dine møbler her. Udfyld formularen med din information og bestil et rum.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Chr. Bækgaard ApS

CVR: 69620728

Kontakt

Telefontider kan veksle

Telefon: 98 15 10 10